هدف این وبسایت این است که متن رایگان خطابهها و ویدیوی آنها را در سراسر جهان در اختیار شبانان و میسیونرها قرار بدهد، بخصوص برای کشورهای جهان سوم که در آنها فقط چند دانشکده الهیات یا مدرسه دینی ممکن است باشد یا اصلأ وجود نداشته باشد.
متن مکتوب این خطابهها و ویدیوها را هر ماه حدود یک و نیم میلیون رایانه در بیش از ۲۲۱ کشور از آدرس اینترنتی www.sermonsfortheworld.com دریافت میکنند. صدها نفر دیگر هم ویدیوی آنها را در یوتیوپ تماشا میکنند ولی زود از آن دست میکشند و به وبسایتمان مراجعه میکنند. یوتیوپ افراد را به وبسایتمان هدایت میکند. متن دستنویس خطابهها هر ماه به ۴۳ زبان و به ۱۲۰ هزار رایانه ارائه میشود. این خطابهها از حق چاپ برخوردار نیستند، در نتیجه واعظین میتوانند بدون گرفتن اجازه از آنها استفاده کنند. همچنین صدها ویدیو از موعظههای دکتر هایمرز و شاگردانش موجود است. لطفاً اینجا را کلیک کنید تا ببینید که چطور میتوانید بصورت ماهیانه با مبالغ اهدایی خود در این امر خطیر یعنی گسترش انجیل به تمام جهان حتی ملل مسلمان و هندو به ما کمک کنید.
هر وقت برای دکتر هایمرز مطلبی مینویسید، همیشه کشور محل زندگی خودتان را قید بفرمایید. ایمیل دکتر هایمرز rlhymersjr@sbcglobal.net میباشد.
پیوسته دعا کنید – تا چیزی را که می خواهید بدست آورید!PRAYING THROUGH – ‘TILL YOU GET WHAT YOU ASK FOR! دکتر ر. ل. هایمرز خطابه کلیسای باپتیست لس آنجلس |
عیسی در انجیل لوقا تاکید کرد که "پیوسته دعا کنید" – یعنی برای چیز مشخصی دعا کنید تا آنرا دریافت کنید، حتی اگر لازم باشد برای مدت زیادی اینکار را انجام بدهید تا اینکه جوابتان را بگیرید. "پیوسته دعا کنید" به این معنی است. دکتر جان ر. رایس گفته،
وقتی ما از "پیوسته دعا کنید" صحبت می کنیم منظورمان این است که یک مسیحی [مشکلاتش] را نزد خدا می برد و منتظر خدا می ماند تا جواب نیایشهایش را بگیرد... شاید هیچ تضمینی از اراده خدا نگیریم که او چیز خاصی به ما خواهد داد یا نه، مگر آنکه منتظر او بمانیم... به بعضی مثالهای کتاب مقدس درمورد دعاهایی که با سماجت و پشتکار زیاد همراه بوده توجه کنید... نحمیا برای وضعیت تاسف بار شهر ویران و متروکه اورشلیم تحت اسارت دشمنانش روزه گرفت و به دعا مشغول بود. او گفت، "نشستم و گریه کردم. چندین روز سوگواری کردم و چیزی نخوردم و به حضور خدا دعا کردم" (نحمیا ۱:۴)... او به دست و پای خدا افتاده بود... دعاهای او [سرانجام پاسخ داده] شد. قلب پادشاه متاثر شد و خدا نحمیا را فرستاد تا دیوارهای شهر را بازسازی کند... زیرا او سخت مشغول دعا بود...
یهودیان [وقتی که مشرف به انقراض بودند] روزه گرفتند و دعا کردند تا خدا از جان آنها بگذرد یعنی در زمان ملکه استر در قلمرو پارس و در مدت سه شبانه روز سخت مشغول دعا بودند و نجاتشان را دریافت کرده و از دشمنانشان انتقام گرفته شد.
مردم نینوا روزه گرفتند و استغاثه نمودند و خدا از شهرهای عظیم آنها [گذشت] و [آنها را ویران نکرد، بلکه بجای آن احیای بزرگی فرستاد].
در عهد جدید نیز همینطور [بود]. [پیش از] پنطیکاست... شاگردان سخت مشغول دعا بودند [با هم در یک اتاق. و خداوند دعای ایشان را شنید و پاسخ داد. پس از چندین روز دعا، خداوند نزول قدرتمند روح القدس را در روز پنطیکاست فرستاد، آنگاه که سه هزار یهودی گمشده بطور معجزه آسایی بازگشت نمودند و در اعمال ۱ و ۲ ثبت شد، که مثالی برجسته از پیوسته دعا کردن برای چیزی است تا وقتی که خداوند آنچه را خواسته می شود عطا نماید]...
در فصل دوازدهم اعمال رسولان، آیات ۱ تا ۱۷، می بینیم چطور یک گروه از مسیحیان در منزل مریم گرد هم آمده اند... و مشغول دعا کردن هستند تا اینکه پطرس رسول توسط فرشته ای از زندان آزاد می شود. [آنها پیوسته دعا می کردند تا پطرس بطور معجزه آسایی از زندان آزاد شد]. این دعا، یک دعای پیوسته طولانی، از صمیم قلب و با دلی شکسته همراه بود. و این است نمونه مسیحیان عهد جدید در همه جا (John R. Rice, D.D., Prayer – Asking and Receiving, Sword of the Lord Publishers, 1981 reprint, pp. 203, 206-209, Dr. Hymers’ comments in brackets).
عیسی در انجیل لوقا دو مثال برای دعای پیوسته ارایه می دهد. اولین مثال در لوقا ۸-۱۱:۵ ثبت شده است. لطفاً بایستید و این چهار آیه را با صدای بلند بخوانید. از کتاب مطالعاتی اسکافیلد در صفحه ۱۰۹۰ است.
"سپس به ایشان گفت: «فرض کنید که یکی از شما دوستی داشته باشد و نیمه شب پیش آن دوست برود و بگوید: ای دوست، سه قرص نان به من قرض بده یکی از دوستانم که در سفر بود به خانه من وارد شده است و چیزی ندارم پیش او بگذارم. و او از داخل جواب بدهد: مزاحم من نشو! حالا در قفل شده است و من و بچه هایم به رختخواب رفتهایم و نمیتوانم برخیزم تا چیزی به تو بدهم. بدانید که حتی اگر از روی دوستی برنخیزد و چیزی به او ندهد، اما سرانجام سماجت او، او را وادار خواهد کرد که برخیزد و هر چه دوستش احتیاج دارد، به او بدهد" (لوقا ۸-۱۱:۵).
می توانید بنشینید. به آیه ۸ توجه کنید. این آیه کلیدی است،
"اما سرانجام سماجت او، او را وادار خواهد کرد که برخیزد و هر چه دوستش احتیاج دارد به او بدهد" (لوقا ۱۱:۸).
کلمه "سماجت" دیگر در زبان امروزی استعمال نمی شود و مفهومی ندارد. معنی آن "پافشاری کردن" است. دکتر رایس گفت، "این متن گویا به [شخصی مسیحی] اشاره می کند که قدرتی می خواهد [تا دوستش بازگشت کند]. یک مسیحی حق دارد که نزد خدا برود و برای نان حیات [برای] دیگران مطالبه کند... نان بجهت گناهکاران فقط به کسانی داده می شود که راز 'سماجت' را یاد می گیرند [که پیوسته دعا می کنند تا خدا فیض بازگشت را به دوست گمشده ای عطا کند]... یک شخص مسیحی که قدرت معجزه گر و خارق العاده روح القدس را طلب می کند [تا دوستش را نزد خداوند برگرداند] حق دارد از خدا انتظار داشته باشد [که پیوسته دعا کند تا دوستش نجات پیدا کند]" (Rice, ibid., p. 209).
"اما سرانجام سماجت او، او را وادار خواهد کرد که برخیزد و هر چه دوستش احتیاج دارد به او بدهد" (لوقا ۱۱:۸).
بار دیگر عیسی در لوقا ۸-۱۸:۱به ما یاد می دهد که پیوسته دعا کنیم. لطفاً بایستید و این هشت آیه را با صدای بلند بخوانید. از کتاب اسکافیلد در صفحه ۱۱۰۰ است.
"عیسی برای شاگردان مَثَلی آورد تا نشان دهد که باید همیشه دعا کنند و هرگز دلسرد نشوند. او فرمود: در شهری قاضی ای بود که نه ترس از خدا داشت و نه توجهی به خلق. در همان شهر بیوه زنی زندگی میکرد که پیش او میآمد و از دست دشمن خود شکایت میکرد. قاضی تا مدت زیادی به شکایت او توجهی نکرد اما سرانجام پیش خود گفت: درست است که من ترسی از خدا و توجهی به خلق خدا ندارم، اما این بیوه زن مایه دردسر من شده است و برای اینکه با اصرار و پافشاری خود مرا به ستوه نیاورد به داد او خواهم رسید. عیسی خداوند فرمود: آنچه را قاضی بی انصاف گفت شنیدید. آیا خدا به دادخواهی برگزیدگان خود که شب و روز به درگاهش تضرع میکنند توجه نخواهد کرد و آیا برای کمک به آنها شتاب نخواهد نمود؟ بدانید که بزودی و به نفع آنان دادرسی خواهد کرد. اما وقتی پسر انسان میآید آیا اثری از ایمان بر روی زمین خواهد یافت؟" (لوقا ۸-۱۸:۱).
می توانید بنشینید.
منظور اصلی این مَثَل همان دعای پیوسته است. به این نکته در آیه یک اشاره شده است،
"عیسی برای شاگردان مَثَلی آورد تا نشان دهد که باید همیشه دعا کنند و هرگز دلسرد نشوند." (لوقا ۱۸:۱).
ما باید "همیشه دعا کنیم و هرگز دلسرد نشویم." "دلسرد" یعنی "تسلیم شدن،" "دست کشیدن." ما باید همیشه دعا کنیم و تسلیم نشویم و دست از این کار نکشیم. یعنی وقتی برای چیزی شروع به دعا می کنیم، باید برای آن دعا کنیم تا آنرا بدست آوریم. دست نکشید، تسلیم نشوید تا چیزی که برای آن دعا می کنید بدست آورید.
من هر سال از آقایان و خانمهایی که پنجاه سال پیش در اولین کلیسای باپتیست چینی شاگرد مدرسه یکشنبه من بودند چندتایی کارت کریسمس بدستم می رسد. کاملاً یادم می آید که برای هر کدامشان دعا می کردم تا بازگشت کنند. خیلی خوشحالم می بینم که پنجاه سال بعد آنها مسیحیان خوبی باقی مانده اند. خیلی از آنها را یک هفته پیش در مراسم ختم دکتر مورفی لوم دیدم. از اینکه هنوز مسیحیان خوبی باقی مانده اند خیلی خوشحال شدم!
در طی آن سالها در آن کلیسای چینی، یعنی دهه ۱۹۶۰، بخاطر احساس نیازی که برای احیا و نزول روح القدس می کردم خیلی شور و هیجان داشتم. دکتر مورفی لوم حدود دو سال پیش به من گفت که هر وقت در کلیسا بطور آشکار دعا کردم، برای احیا بوده است. حتی وقتی از من خواستند که قبل از غذا دعایی بخوانم، از خدا خواستم که احیایی بفرستد. و اغلب در دعاهای شخصی ام برای احیای کلیسا دعا و نیایش کردم. دیگران هم برای همین منظور دعا کردند، ولی می توانم صادقانه بگویم که این حس نیاز به احیا مرا در خود فرو برده و کاملاً مسحور کرده. به مدت طولانی و عمیق از خدا خواسته ام تا در این جهت حرکت کند. پس در تابستان ۱۹۶۹ خدا احیایی فرستاد که بصورت جسته گریخته برای چهار سال ادامه داشت. فقط در یک جلسه در آن کلیسا، بعد از اینکه در یک مراسم بشارتی در ۲۹ اوت ۱۹۷۰ موعظه می کردم، چهل نفر جوان با اشک و گریه جلو آمدند (“To God Be the Glory,” 20th Anniversary booklet, FCBC, March 1972, p. 28).
برای کلیسایی که حدود ۱۵۰ نفر عضو دارد و ۴۰ تا از آنها جواب دادند، همین کافی بود که بعنوان یکی از "نکات برجسته" بیست سال اول آن کلیسا در فهرست رویدادهای مهم آنجا درج بشود. از اسناد آن کلیسا فهمیدم که تمام آن چهل نفر در طی دو مراسم بزرگ تعمید گرفتند (“To God Be the Glory,” p. 29). اسامی آنها در فهرست ثبت شده. تقریباً همه شان امروز مسیحی هستند. تعدادی از آنها را در مراسم ختم دکتر لوم اوایل این ماه دیدم. وقتی برای احیای نیرومندی که در کلیسای اولیه باپتیست چینی در اواخر دهه ۱۹۶۰ و اوایل دهه ۷۰ نازل شد دعا کردیم، خدا به دعای مصرانه جواب داد. پیش از خاتمه آن احیا، صدها جوان به آن کلیسا آمده بودند.
در یک کلیسای سفیدپوستان در ساحل شرقی در دهه ۱۹۹۰، دوباره احساس نیاز به احیا به من دست داد. تمام روز را دعا کرده و روزه گرفتم. با لرز پشت تریبون رفتم و یک پیغام ساده نجات را موعظه کردم. پسر خود شبان، که شبان یار کلیسا هم بود، با چشمان اشک آلود جلو آمد و گفت که او گمشده است و لازم است که نجات پیدا کند. آن دعوت همچنان تا بعد از ساعت ۱۱:۰۰ شب ادامه پیدا کرد. بیش از ۷۵ نفر گریان به محراب آمدند. مردی کهنسال چهار دست و پا و گریان آمده گفت، "من گمشده ام! گمشده ام!" نوجوانانی که تمام عمرشان در آن کلیسا بودند جلو آمدند و شروع به گریستن کردند. پسر دکتر یان پایسلی، به نام کایل، نزدیک همسر و بچه هایم ایستاده بود. در گوش همسرم زمزمه کرد که، "چنین چیزی در عمرم ندیده ام!" در طی سه ماه بیش از پانصد نفر آمدند، همه بسیار مصمم و برخی متاثر و بعضی حتی شدیداً می گریستند. شبان آنجا بعداً صدها تن از آنها را در مدت کوتاهی تعمید داد. اخیراً شنیدم که یک واعظ بنیادگرای باپتیست گفته که هیچ احیایی مثل آنرا هرگز ندیده است. خدا را شکر می کنم که دو بار احیا را دیده ام – یعنی در جواب به دعای مستمر. اگر دعایی کنیم با قدرت و شدت، و از "تصمیم گرایی" ابلهانه دست برداریم، معتقدم که خدا دوباره احیا را نازل خواهد کرد – همانطور که در دوران قدیم کرد.
می دانم که وقتی پیوسته دعا می کنیم خدا به ما جواب می دهد. مادر خودم ۸۰ سال داشت و هنوز نجات پیدا نکرده بود. یک بار سکته ای کرد که ممکن بود او را بکشد. در آنصورت او به جهنم می رفت. ولی برای نجاتش چهل سال دعا کردم، در واقع هر روز. سرانجام، یک روز، از ته قلب می دانستم که من پیوسته دعا کرده بودم. داشتم در نیویورک موعظه می کردم. به دکتر کیگن تلفن کردم و از او خواستم نزد او برود و به سوی مسیح راهنمایی اش کند. او می ترسید برود چون قبلاً آشکارا به او گفته بود که نمی خواهد راجع به "نجات یافتن" صحبت کند. ولی به دکتر کیگن گفتم که من پیوسته دعا کرده ام و از صمیم قلب می دانم که آنروز او نجات پیدا می کند. دکتر کیگن آنروز بعدازظهر به اتاقش رفت – و چقدر آسان بود! مادر بلافاصله بازگشت کرد. همان سال در روز ۴ جولای در کلیسای دکتر والدریپ در یک مراسم مشترک تعمیدی او را تعمید دادم. مادرم از آن لحظه به بعد در سن ۸۰ سالگی عوض شد و به موجودی تازه در مسیح عیسی تبدیل شد.
می دانم که می توانید پیوسته دعا کنید تا افراد نجات پیدا کنند! می دانم که می توانید برای احیا پیوسته دعا کنید و آنچه می طلبید را در این کلیسای محلی بدست بیاورید. می دانم می توانید برای دوست گمشده در کلیسا پیوسته دعا کنید. و شما هم اینرا خواهید دانست – اگر شروع کنید برای بعضی جانهای گمشده که اینجا می آیند دعا کنید و و پیوسته برای آن شخص دعا کنید و دلسرد نشوید تا اینکه خداوند آنچه را می خواهید به شما عطا کند! آمین!
دوباره شنبه آینده روزه می گیرم و دعا می خوانیم. اگر می توانید در روزه به ما بپیوندید، لطفاً بعد از شام جمعه شب دیگر چیزی نخورید، تا اینجا در کلیسا بعد از ساعت ۵:۳۰ عصر روز شنبه با هم غذایی میل خواهیم کرد. بار دیگر فهرستی از کارهایی که در طول روزه و دعا شنبه می توانید انجام بدهید اینجا وجود دارد. این فهرست در انتهای این خطابه داده می شود. رونوشتی به شما می دهیم که با خودتان به منزل ببرید.
خیلی به شما افتخار می کنم! انسانهای والایی هستید! باور من این است که جوانان زیادی با روزه و دعای شما نجات پیدا خواهند کرد! دکتر چن، لطفاً ما را در دعا هدایت کنید.
1. (تا می توانید) روزه تان را مخفی نگه دارید. نروید به مردم بگویید (حتی به خویشاوندانتان) که روزه گرفته اید.
2. مدتی را برای خواندن کلام خدا صرف کنید. قسمتی از اعمال رسولان را بخوانید (ترجیحاً اوایل آنرا).
3. اشعیاء ۵۸:۶ را در طول روزه شنبه تان حفظ کنید.
4. دعا کنید که خداوند ۱۰نفر جدید یا بیشتر به ما بدهد که با ما بمانند.
5. برای گرویدن جوانان نجات پیدا نکرده مان (با ذکر اسمشان) دعا کنید. دعا کنید که خداوند آنچه را در اشعیاء ۵۸:۶ گفته است در مورد آنها انجام دهد.
6. دعا کنید که مهمانان تازه وارد امروز (یکشنبه) باز هم یکشنبه آینده با ما باشند. با ذکر نامشان اگر میسر باشد.
7. دعا کنید که خداوند به من نشان دهد برای یکشنبه آینده، در صبح و عصر آنروز، چه موعظه ای داشته باشم.
8. خیلی آب بنوشید. هر ساعت یک لیوان. می توانید اول روزه تان یک فنجان قهوه بزرگ بخورید اگر هر روز عادت به این کار دارید. لطفاً نوشابه، نوشابه های تقویتی و غیره نخورید.
9. اگر سوالی درباره سلامتی تان دارید حتما با پزشکتان اول مشورت کنید. (می توانید دکتر کریگتون چن یا دکتر جودیت کیگن را در کلیسای ما ببینید.) اگر مشکل جدی مثل بیماری قند یا فشار خون بالا دارید روزه نگیرید. فقط روز شنبه را برای این درخواستهایی که ذکر شد دعا کنید.
10. روزه تان را از شام روز جمعه آغاز کنید. بعد از شام روز جمعه دیگر چیزی نخورید تا در عصر روز شنبه ساعت ۵:۳۰ با هم غذایی در کلیسا میل کنیم.
11. بیاد داشته باشید که مهمترین چیزی که برای آن دعا می کنید برای جوانان گمشده در کلیسای ما باشد تا به مسیح بگروند – و نیز برای جوانان تازه ای که در این مدت می آیند تا همیشه با ما بمانند.
اگر این خطابه شما را برکت داد، لطفا به دکتر هایمرز ایمیل بفرستید و اینرا به او
بگویید. لطفا اینرا هم بگویید که از چه کشوری برای او می نویسید – ایمیل دکتر
هایمرز این است (اینجا را کلیک کنید) rlhymersjr@sbcglobal.net. می
توانید به هر زبانی برای دکتر هایمرز بنویسید، اما اگر می توانید به زبان انگلیسی
بنویسید.
( پایان موعظه)
شما می توانید موعظه های دکتر هایمز را هر هفته در اینترنت بخوانید
به آدرس www.realconversion.com مراجعه کنید و روی
Sermon Manuscript کلیک کنید.
You may email Dr. Hymers in English at rlhymersjr@sbcglobal.net – or you may
write to him at P.O. Box 15308, Los Angeles, CA 90015. Phone him at (818)352-0452.
آیه ای که پیش از موعظه توسط آقای آبل پرودام قرائت شد از: لوقا ۸-۱۸:۱.
سرود تک نفره پیش از موعظه توسط آقای بنجامین کین کید گریفیت:
“Teach Me To Pray” (by Albert S. Reitz, 1879-1966).